Gegužės 12 d. IY, IM ir IIIE klasių mokiniai dalyvavo anglų k. pamokoje-interaktyvioje paskaitoje, kurią vedė mokymų vadovas, pasaulinio lygio lyderystės treneris iš JAV Jay Johnson.

Jay Johnson – tarptautiniu mastu išgarsėjęs ir apdovanojimų sulaukęs lektorius. Jo specializacija – komunikacijos ir lyderystės ugdymas. Unikaliu požiūriu į žmonių elgseną ir intelektą jis užsitarnavo klientų, kolegų pagarbą ir pasitikėjimą, o jo klientų sąrašas apima tokias organizacijas, kaip: Ford Motor Company, KFC, NASA.

Paskaitoje kalbėta apie lyderystę, asmenybės tipus, mūsų baimes ir galimybę jas nugalėti, sprendimų priėmimą, mokėjimą patraukti žmones ar subalansuotai reaguoti į kritiką, negatyvius reiškinius.

„Jay Johnson per tokį trumpą laiką sugebėjo ne tik visus sudominti ir įtraukti į paskaitą, bet ir suteikė žinių,  kaip jaunam žmogui ieškoti atsakymo į klausimą „Kas aš esu?” Paskaita buvo įkvepianti ir entuziastinga. Jay Johnson savo energija užkrėtė visą salę. Iš paskaitos „išsinešiau“ ne tik puikią nuotaiką, bet ir žinių apie keturis elementus, elgesį ir pasirinkimus, kurie lydi kiekvieną akimirką.“ Skaiva Diržytė, IIIE kl. mokinė

Rūta Alminienė, anglų k. mokytoja

Nuotraukos: Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka / Ievos Slonksnytės nuotr.