Kovo 19 diena, penktadienis, buvo tikrai „penktadieniškai“ šventiškas vienai III kl. gimnazistų grupei. Pamoką per „Zoom“ platformą mums vedė dėstytojas Auldair Arau iš Majamio!

Pamokos priešistorė tokia: vienoje anglų kalbos mokytojų grupėje aptikau informaciją apie galimybę savo mokiniams organizuoti pamoką iš Majamio. Tad nieko nelaukusi parašiau kalbų mokyklos „Online biligual“, įsikūrusios Majamyje (JAV) atstovams. Dėl didelio užimtumo, tvarkaraščių, o, svarbiausia, didelio laiko skirtumo šiek tiek užtruko suderinti pamoką. Bet man pavyko!

Mokiniai be kliūčių prisijungė į pamoką, kuri buvo informatyvi, įtraukianti, linksma. Sužinojome įdomių faktų apie Majamio istoriją, dabartį, kultūrą, bendravome su energinguoju dėstytoju Auldair. Be to, buvo smagu girdėti tik geriausius atsiliepimus apie mūsų mokinių anglų kalbos įgūdžius.

„Penktadienio pamoka su mokytoju iš Majamio buvo labai smagi. Mokytojo gera nuotaika ir nusiteikimas, entuziazmas ir susidomėjimas mumis, mokiniais, kėlė džiaugsmą ir man pačiai. Nors ir neišmokau daug naujų dalykų, tačiau praplėčiau žinias apie Majamį ir pasikroviau gerų emocijų.“ Justė Vėgelytė, III kl.

Rūta Alminienė, anglų k. mokytoja